zaterdag 28 augustus 2010

waddup playboys

De faciliteiten
Door zijn ligging heeft de camping veel plaatsen met zand als natuurlijke ondergrond. Deze plaatsen zijn gereserveerd voor de gasten die met een tent kamperen, er is op deze plaatsen dan ook geen elektra-aansluiting aanwezig. Voor de gasten die de camping met een camper of caravan bezoeken zijn er plaatsen op het gras of een verharde ondergrond (schelpen of houtsnippers). Hier is het wel mogelijk om gebruik te maken van een elektra-aansluiting ( 4 ampère /880 watt).

Er is op de camping een kleine kampwinkel aanwezig waar levensmiddelen verkocht worden zoals zuivelproducten en vers brood. Verder kunnen hier Camping Gaz artikelen aangeschaft worden, en is er de mogelijkheid tot het invriezen van uw koelelementen.
Op de camping zijn sanitaire gebouwen aanwezig. Douchen met warm en koud water geschiedt tegen betaling.

Honden zijn niet toegestaan.

Camping Bloemendaal
Camping Bloemendaal is een kleine, gezellige familiecamping (2.5 ha). De camping is geopend van eind maart tot eind september.

De ligging
Camping Bloemendaal is gelegen aan de rand van het nationale park ‘de Kennemerduinen’, midden in de natuur. De unieke omgeving is per uitstek geschikt voor mooie wandelingen of fietstochten. Het strand van Bloemendaal, één van de populairste stranden van Nederland, ligt op loopafstand. Dit strand dankt zijn grote populariteit aan de vele gezellige en trendy strandpaviljoens. Vijf kilometer verderop ligt de bekende badplaats, Zandvoort aan Zee, met het autocircuit, een casino en vele leuke winkeltjes en terrasjes.
Naast de schitterende natuur heeft de omgeving ook in cultureel opzicht veel te bieden. Haarlem is een bruisende stad, met een verscheidenheid aan historische gebouwen, musea, winkels, restaurants en is bovendien vanaf de camping zeer gemakkelijk te bereiken. Ook een uitstapje naar Amsterdam behoort tot de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten